WinWinLening

Veel dankbaarheid

Ons project zal en kan niet lukken dankzij de financiële steun van vrienden en familieleden. Om onze retro-caravans aan te kunnen kopen vragen we aan 20 personen 3.000 euro in de vorm van een WinWinLening. En zoals de naam het zegt, is het niet enkel een win voor ons, maar ook een win voor de investeerders die ons en ons project genegen is.

De WinWinLening kort toegelicht

Elke kmo of zelfstandige in Vlaanderen kan een winwinlening krijgen van particulieren, vrienden en familieleden. Op de website https://www.pmv.eu/product/winwinlening/ vind je alle mogelijke vragen en antwoorden die je kan bedenken met betrekking tot de win-win lening. Hieronder zijn een aantal zaken uitgelicht

  • een looptijd van 5 jaar met een eenmalige eindaflossing (met de mogelijkheid tot vervroegde terugbetaling).
  • een rentevoet van 2,625 % (interesten onderhevig aan de geldende roerende voorheffing)
  • een fiscaal voordeel van 2,5 %
  • een uitleenbedrag van minimum 3.000 € en een maximum van 75.000 €
  • de kredietgever woont in het Vlaamse Gewest

Na het storten van het bedrag, dat ter beschikking wordt gesteld, op rekeningnummer BE86 8906 1428 3550, wordt een akte online opgesteld. Deze wordt uitgeprint en door ons beiden ondertekend. Op de website https://www.pmv.eu/product/winwinlening/ vind je een voorbeeld van een akte en een aflossingstabel. 

14 leningen gekregen, nog 6 te zoeken

We voelen ons gezegend en gesteund dat we op zo’n korte termijn reeds 14 win-winleningen hebben kunnen afsluiten. Omdat ons setje Retro-caravans nog niet volledig is en we nog enkele andere investeringen moeten doen, zoeken we nog 9 vrienden die ons willen steunen.

Heb je interesse om ons en dit project te steunen en 3.000 € te investeren met een rente van +/- 5% (750 € na 5 jaar), neem dan contact op met Tom Lazou – tom@zerovoltage.be – +32 476 34 82 34

Alvast hartelijk bedankt

Sofie en Tom